Tervehdys! Voihan rahmakapala sentaan, pudotin toissapaivana tyomatkalla suomalaisen liittymani sim-kortin jonnekin Shanghain kadulle. Liittyma taytyi sulkea valiaikaisesti ja saan uuden sim-kortin vasta Suomeen palatessani!! Alkaa siis turhaa lahettako minulle enaa viesteja suomalaiseen numerooni.. :( Parhaiten minut tavoittaa tasta lahtien sahkopostiosoitteestani, joka on muotoa [email protected]...

En ehtinyt vastata minulle lahetettyihin onnittelutekstiviesteihin, joten vastaan tata kautta…Kiitos! :) Sim-korttini mukana havitin monet puhelinnumerot, jotka eivat olleet tallennettuna puhelimen muistiin..Elo Shanghaissa on jatkunut normaaliin malliin, aikani kuluu arkisin lahinna toissa, kuntosalilla (lahinna saunomassa), koneen aaressa ja ravintoloissa tutustumassa kiinalaisen keittion saloihin. Olen paattanyt kertoa teille seuraavalla kerralla hiukan enemman kiinalaisesta ruokakulttuurista, johon syvasti ihastunut, puikkoineen kaikkineen.

Talla viikolla kavimme kamppisteni kanssa toiden jalkeen eraassa ravintolassa, jossa tarjoillaan kaikenlaista erikoista maanpaallista ja merenalaista vipeltajaa.. Maistoimme muun muassa kaarmetta, kilpikonnaa ja aasialaista nautaelainta jakkia. Kokeilunhaluisena, “syon-tarvittaessa-vaikka-puunkuoria”, kaltaisena selviytyjana, olen kokeillut tahan mennessa kananvarpaita (chicken fingers), kananpaata (vahingossa!), kovakuoriaisia ja ties mita muuta, josta minulla ei ole aavistustakaan..! Kiinalaiseen ravintolaan mennaan nimittain usein asenteella, Don’t ask, just enjoy! …and definitely, do not go to see the kitchen…. Ruokahalu menee, jos nakee vilauksen kiinalaisen keittion kaaoksesta, nimimerkilla: Nahty on.

Latasin uusia ruokakuvia kansiooni, vegetaristi-ystavat ja herkat henkilot, alkaa katsoko!